RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

RUG_slideshow_017xx

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

RUUKIN SENIOREILLE MESTARUUS UAS-REIKÄPELISARJASSA

Kollaasi

UAS eli Uudenmaan alueen seniorit on järjestänyt seuroilleen reikäpelisarjan vuodesta 2001 lähtien.Tähän mennessä voitot on menneet pääkaupunkiseudun isoille seuroille. Vuonna 2016 Ruukkigolf selvisi ensimmäisen kerran loppupeleihin tuloksena hieno kolmas sija. Näissä otteluissa joukkueessa pelaa kaksi miestä ja yksi nainen.

Tänä vuonna sarjan aloitti 32 seuraa jotka oli jaettu kahdeksaan eri lohkoon joista vain lohkovoittajat jatkoivat pudotuspeleihin.

Ruukkigolf aloitti pelinsä 30.5. kotonaan Hiekkaharjun Golfia vastaan ja otti voiton lukemin 4-2. Seuraavaksi pelasimme myöskin kotiottelun HGK:ta vastaan. Helsinkiläiset kaatuivat puhtaasti 6-0 lukemin. Alkulohkon viimeiseen otteluun matkasimme EGS:n vieraaksi Espooseen josta tuliaisina 4-2 voitto ja lohkon ykkössija.

Alkulohkojen voittajista tuli heinäkuussa puolivälierissä vastaan GT. Talmassa joukkueemme hävisi ratkaisevan tuntuisesti 0-6 ja voitetut reiät Talmalle 21-11. Seuraavalla viikolla GT tuli sitten Ruukkiin jatkopelit mielessään mutta Ruukkigolfin joukkue venyi uskomattomasti 6-0 voittoon. Kun voitetut reiätkin menivät Ruukille 23-13 niin sääntöjen mukaisesti suoritimme arvonnan jossa onnetar suosi meitä.

Välierässä vastaan tuli sitten elokuussa StLG Lohjalta. Vieraspelissä hävisimme 2-4, mutta kotona otimme jälleen hienon 6-0 voiton.

Finaaliottelut pelattiin 13.9. puolueettomalla kentällä Keimola Golfissa. Finaalivastustajamme SHG tuli Keimolaan ennakkosuosikkina riveissään lajin legenda Ari "Pappa" Vauhkonen. Kivikova joukkueemme oli kuitenkin tällä kertaa ylitsepääsemätön vastus SHG:lle ja ottelun lopputulokseksi kirjattiin historiallinen voitto Ruukkigolfille lukemin 4-2.

Mitalistit

Kauden aikana joukkueessa pelasivat miehistä Timo Siro, Kari Sarlin, Sören Isaksson, Tuomo Savonen ja Kari Kumpulainen. Naisista pelasivat Satu Huotari, Ulpu Helkkula ja Päivi Elo. Kapteenina joukkueessa toimi Kari Sarlin.

Isot onnittelut Karille joukkueen kipparoinnista, kuin myös kaikille pelaajille. Koko sennuporukka oli tukenanne pitkin kesää ja ottelujen etenemistä päästiin seuraamaan livenä sennujen WhatsÚp kanavan välityksellä. Well Done - Poika on kotona!

Linkki UAS:n sivuille.