RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

RUG_slideshow_017xx

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

SENIORIT

Golfsenioreiksi ei synnytä, vaan naisista tulee senioreita sinä vuonna kun he täyttävät 50 vuotta ja miehet vastaavasti 55 vuotta. Seniori-ikäisiä Ruukkigolfissa on noin kolmannes jäsenistöstä. Jotkut ovat harrastaneet golfia jo vuosikymmeniä mutta moni on aloittanut golfin vasta eläkepäivillään. Vaikka monen mielestä kilpaileminen on golfin suola, suurin joukko pelaa golfia omaksi ilokseen mukavassa seurassa. Ruukin senioreilla on toimintaa ympäri vuoden. Pelikaudella käydään omaa ranking-sarjaa, otellaan toisten seurojen seniorien kanssa sekä järjestetään muuta yhteistä toimintaa. Seniorit ovat myös aktiivisesti mukana tukemassa seuran muuta toimintaa. Talvisin hiotaan golf-taitoja viikottaisissa harjoituksissa.
Suomen Golfseniorit (SGS) on seniorigolfareiden kansallinen kattojärjestö. SGS järjestää seniorien kotimaan kilpailusarjoja sekä tarjoaa lukuisia etuja jäsenistölleen mm. edullisten pelioikeuksien ja jäsenmatkojen muodossa. Lue lisää tästä.
Uudenmaan alueen golfseniorit on vastaava maakunnallinen yhdistys. UAS-sivuille pääset tästä.
Kerran seniori, aina seniori! 


Ruukkigolfin seniorien aktivoinnista vastaa Senioritoimikunta. Toimikunnan kuvaus ja yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.