RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

25_5_RUG_slideshow_2 25_5_RUG_slideshow_1 2018_RUG_slideshow_3 25_5_RUG_slideshow_3 2018_RUG_slideshow 2018_RUG_slideshow_4x 2018_RUG_slideshow_7x 2018_RUG_slideshow_2

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE avoinna omilla palloilla, lyönti matoilta
PAR-3 avoinna
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

ajankohtaista banner

SASSI DESIGN SCRAMBLE

Sassi Design pariscramble kisan myötä ratkesi myös Vuoden Joukkuepelaajan titteli. Voittonsa ansiosta Hannele Forsman kruunattiin Vuoden Joukkuepeelaajaksi vuonna 2017!  Vuoden joukkuepelaaja kisassa toiseksi sijoittui Kari Sarlin. Kari jäi muuten ainoastaan kaksi pistettä Hannelesta, eli tasaista oli loppuun saakka.
Huonoista keleistä huolimatta, satoi muuten koko kisan ajan, Sassi Design kisa houkutteli 23 paria kilvoittelemaan hienoista koruista.
Tänä vuonna pelattiin kahdessa sarjassa, ja kummassakin sarjassa kolme parasta paria palkittiin. Sekä sponsori että kilpailijat olivat tästä sarja jaosta mielessään.

Sarjassa slope 0 - 4 voitti siis pari Hannele Forsman ja Kyösti Lampinen. Heidän tuloksena scr 66 ja netto 63 on kovaa valuutta. Hienosti pelasivat myös Lätkäjätkät: 68 brutto ja netto, joukkueessa meidän Hannu ja EkeGolfin Ossi Rautio. Kolmanneksi sinnittelivät sennupari Sören ja Eki. Tässä sarjassa oli 12 paria mukana.
Toisessa sarjassa, joukkue slope 5-10 pelasi sponsori itse parhaiten! Eli Sampo ja Kaj Karlsson ykkösenä tuloksella 72. Toiseksi sijoittui Tapsa Helpi ja Kari Sarlin tuloksella 74 ja kolmanneksi pelaajat Pekka Seppänen ja Kari Syrjälä. Sampo ja Kaj eivät itse ottaneet palkintoa, joten myös The Jes, eli Jessica Strandström ja Thomas Ekroth palkittiin.
HIENO VETO SPONSORILTA! Kiitos

Voittopuheessaan Hannele kiitti kenttähenkilökuntaa hienoista greeneistä ja sponsoria upeista palkinnoista. Kilpailutoimikunta yhtyy näihin kiitoksiin, ja ilmoittaa samalla, että Sassi Design ja Kaj Karlssonin kanssa on nyt jo sovittu, että ensi vuonna pelataan jälleen Sassin scramble kisa Ruukissa. Mutta silloin toivottavasti paljon paremmassa säässä ja huomattavasti aikaisemmin kaudesta.
Kiitokset hyvistä ruuista Magnukselle ja Jennille hyvästä tulospalvelusta.

KilpTk:n puolesta Sören