RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

25_5_RUG_slideshow_2 25_5_RUG_slideshow_1 2018_RUG_slideshow_3 25_5_RUG_slideshow_3 2018_RUG_slideshow 2018_RUG_slideshow_4x 2018_RUG_slideshow_7x 2018_RUG_slideshow_2

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

ECLECTIC

Tämä junioritoimikunnan järjestämä kausikilpailu on tarkoitettu KAIKILLE Ruukkigolfin jäsenille. Kilpailumuoto on sellainen, että jokaisella on mahdollisuus voittoon riippumatta pelitaidon tasosta.
KILPAILUMUOTO: Lyöntipeli nimeltään ECLECTIC, jossa kilpailijat pelaavat rajoittamattoman määrän pelikierroksia kesän aikana. Lopputuloksiin huomioidaan kultakin reiältä paras tulos, jonka pelaaja on saavuttanut kun kaikki kilpailukierrokset otetaan huomioon.
KILPAILUAIKA: 1.5 - 30.9.2018
SARJAT: miehet SCR, miehet HCP ja naiset SCR ja naiset HCP
Miehet voivat pelata valkoiselta tai keltaiselta teeltä, naiset siniseltä tai punaiselta. HCP 37–54 pelaavat aina punaiselta teeltä.

HUOM! Veteraanit voivat pelata myös punaisilta teeltä!
KILPAILUMAKSU: 2€ / pelikierros  - 15 € / kuukausi - 50 € / koko pelikausi.
KILPAILUKORTTI: Korttiin merkitään nimi, tasoitus, pvm, pelattu teepaikka, ECLECTIC, tulokset sekä tietysti pelaajan ja merkitsijän allekirjoitukset. 9 reiän tulokset huomioidaan myös, mutta kilpailumaksu on sama. Kilpailukortti palautetaan toimistoon tai ulkona olevaan peltiseen postilaatikkoon. AINOASTAAN palautetut kilpailukortit vaikuttavat kilpailutuloksiin. Seuran lyöntipelikilpailussa voit myös osallistua Eclecticiin maksamalla osallistumismaksun ja merkitsemällä korttiin "Eclectic".
TULOSPALVELU: Kilpailun kulkua voi seurata Ruukin nettisivuilta tai toimiston ulkoseinällä olevalta junioritaululta, johon kilpailun tulokset päivitetään n. kahden viikon välein.
KILPAILUTULOKSET:
SCR-sarja: Tulos muodostuu 18 reiän minimilyöntimäärästä - maksettujen kierroksien lukumäärä x 0,2 (kausimaksulla -4 lyöntiä).
HCP-sarja: Pelaajan scratch-tuloksesta vähennetään hänen kauden aloitustasoituksensa = tasoitus 1.5.2016.
PALKINNOT:
Junioritoimikunta palkitsee kauden päätöksessä ”Hanskat naulaan” tilaisuudessa sarjojen parhaita.
Kuukausittain arvotaan tavarapalkintoja kuukauden kilpailuihin osallistuneiden kesken.  Kauden päätteeksi jokainen kilpailuun osallistunut on mukana kilpailukierroksia vastaavalla määrällä arpoja ”Hanskat naulaan” tilaisuudessa, jolloin arvotaan 1 kpl IDO Seven D-WC istuin, valkealla istuinkannella (ovh 484€).
MUISTA!! - Jokainen pelaamasi kierros parantaa kilpailutulostasi kun jätät kortin, vaikka kierros muuten olisikin mielestäsi mennyt huonosti. Mikäli haluat, niin kilpailukortti ei vaikuta tasoitukseesi

Juniorit toivovat kilpailuun runsasta osanottoa. Tuotto menee toimintamme tukemiseen. KAIKKI MUKAAN OSALLISTUMAAN!

 

Toukokuun tulokset
Kesäkuu tulokset
Heinäkuun tulokset
Elokuun tulokset
Syyskuun tulokset
Kokonais tulokset